Geersdijk

Noord-Beveland 2030

Eerder dit jaar was er de week van de visie waar de inwoners van Noord-Beveland gevraagd werd hoe wij denken over de toekomst van Noord-Beveland.

Tijdens deze bijeenkomst werden we door middel van voorbeelden hoe de toekomst er uit kon zien voor Noord-Beveland uitgedaagd om de positieve en negatieve punten te benoemen bij het geschetste scenario.

Na het discussieren over de geschetste scenario’s mochten de aanwezigen aangeven door middel van gekleurde stickers in een assenkruis wat het minst en meest aantrekkelijke scenario was voor hun.

Tevens werd er voor de bijeenkomst een toekomstboom geplant ter hoogte van de kruising Noordweg-Westweg. Tevens was het planten van de toekomstboom de start van de inrichting van deze locatie.

Belangrijke data voor in je agenda. Op dinsdag 4 juni 19.30 zal het concept van de toekomstvisie gepresenteerd worden in het dorpshuis van Kortgene.

Link naar meer informatie van de gemeente voor informatie

Toekomst van Noord-Beveland

AED

In Geersdijk is er een AED aanwezig, deze kan gevonden worden bij het Drenthehuis. Kunt u reanimeren meld u dan aan als burgerhulpverlener op hartslagnu.nl en download de app.

Kunt u niet reanimeren en wilt u dit wel leren, kijk dan eens op de site van de gemeente voor meer informatie.